Reziready

Despre noi

Am fost și noi odată studenți

Platforma a luat naștere dintr-o nevoie ce a fost sesizată de noi atunci când treceam prin procesul complex al pregătirii în vederea susținerii examenului de rezidențiat.

Căutam și nu găseam un loc unde să avem posibilitatea să aprofundăm cunoștințele noastre, astfel a luat naștere platforma Reziready.

3000
Grile aproximativ
100
Vizite lunare platformă
1
Materiale adăugate zilnic

Viziunea noastră

Ca medicii viitorului să fie din ce în ce mai buni în ceea ce fac, educația lor este esențială.

Cu timpul noi dorim să ne lăsăm amprenta asupra viitorilor medici cu care intrăm în contact.

Pe viitor sperăm ca platforma noastră să fie mai mult decât un punct de informare și aprofundare de cunoștințe, ci un loc unde profesori, studenți și rezidenți pot întreține discuții constructive, libere, despre viitorul sistemului.

Misiunea noastră

Scopul proiectului este de a permite studenților să se pregătească eficient pentru examenul de rezidențiat simulând într-o oarecare măsură experiența din sala de examinare.

Prin intermediul proiectului Reziready dorim să ajutăm un număr cât mai mare de studenți la medicină să promoveze cel mai greu examen din viața lor: examenul de rezidențiat.

Lucrul acesta încercăm să-l ducem la bun sfârșit prin materialele ce sunt puse la dispoziție pentru aprofundarea cunoștințelor.