Reziready

Termeni și condiții Reziready

Ultima actualizare: 23.06.2021

1. Introducere

In aceasta sectiune sunt prezentati termenii si conditiile de utilizare ale site-ului reziready.ro impreuna cu cateva indicatii legale de functionare.

Absolut toate serviciile listate pe site-ul www.reziready.ro vor fi supuse acestor termeni si conditii de utilizare.

Utilizarea site-ului (incluzand achizitionarea serviciilor) vor fi automat supuse termenilor si conditiilor de utilizare.

Reziready.ro impreuna cu toate retelele de socializare asociate acestei denumiri sunt propietarea si in controlul SC. Ulduman Global SRL, persoana juridica de nationalitate romana, ce are sediul in orasul Comanesti, judetul Bacau, strada Saivanului NR.7 cod posta 605200.

Utilizand pagina web sunteti de acord cu conditiile de utillizare, in caz contrar va rugam sa va sistati vizitarea site-ului sau a serviciilor puse la dispozitie pe site.

1.1. Explicatii ajutatoare

Firma / Noi / Compania – reprezentata prin SC Ulduman Global SRL

Pagina web / Site / Site-ul / Website – www.reaziready.ro

Upload – incarcarea unui fisier de pe un dispozitiv extern in serverului nostru sau pe website-ul nostru

Client – persoana fizica ce a plasat o comanda cu succes pe www.reziready.ro (comanda plasata si platita)

Partener – persoana fizica sau juridica ce are relatii comerciale directe cu SC Ulduman Global SRL

Afiliat – persoana fizica sau juridica ce are relatii comerciale directe sau indirecte cu SC Ulduman Global SRL

Licentiator – persoana fizica sau juridica ce are relatii comerciale sau non-comerciale indirecte cu SC Ulduman Global SRL

Abonament – serviciu achizitionat in avans, pe o perioada determinata

Client potential – persoana fizica sau juridica ce a accesat site-ul

Achizitie cu succes – cumpararea unui serviciu de pe pagina web

Recenzii – lista de pareri cumulate de la clienti sau potentiali clienti ce au intrat in contact direct sau indirect cu produsul sau serviciul.

Sign Up – crearea unui cont de utilizator pe site in vederea utilizarii serviciilor

Login – accesarea contului creat pe site

Panoul de control – controlul informatiilor, comenzilor si adreselor din contul creat pe site

Newsletter – o notificare primata pe email in urma abonarii. In cadrul notificarii pot fi elemente cu natura comerciala sau de pura informare. Vanzatorul isi ofera public si deschis acordul in a nu face publice adresele de email ce au fost inregistrate prin intermediul formularelor de Newsletter.

2. Disponibilitatea paginii web si accesul

2.1 O sa ne dam toata silinta ca sa facem experienta de utilizare cat si disponibilitatea paginii web cat mai accesibila si o sa va punem la dispozitie mijloacele necesare pentru accesarea paginii web.

2.2 Ne rezervam dreptul sa restrictinam accesul in anumite pagini sau in acelasi timp sa eliminam, modificam pagini – servicii din website fara notificare in prealabil.

2.3 Nu suntem responsabili, sub nicio forma daca pagina web nu este disponibila pe dispozitivul dumneavoastra sau exprienta de utilizare nu este ideala, indiferent de timpul zilei sau perioada anului.

3. Obligatii, responsabilitați ale utilizatorului si proprietate intelectuala

3.1 Absolut tot continutul din pagina web (atat materiale foto, design, video, text) ne apartine noua, licentiatorilor de drept sau altor entitati si sunt protejate de legi locale cat si internationale de copyright.

3.2 Reproducerea materialelor foto, video, design sau text fara acordul oficial scris companiei este complet interzisa si duce la actiune juridica in caz contrariu.

3.3 Materiale foto, video, text sau design nu va apartin, chiar daca ati achizitionat un abonament sau serviciu din platforma. Materialele foto, video, text sau design sunt puse la dispozitiva dvs. doar din punct de vedere non-comercial, pentru uz personal si aprofundarea cunostintelor deja dobandite prin alte mijloace.

3.4 Toate testele puse la dispozitie in site sunt sub proprietatea intelectuala a companiei, drepturile pentru utilizare, reproducere sau copiere nu se transfera catre utilizator odata cu achizitia unui pachet.

3.5 Aveti obligatia de a utiliza websiteul si tot continutul pus la dispozitie pe aceasta doar pentru interese legimite, interese menite sa va ajute la aprofundarea cunostingelor deja dobandite din alte mijloace sau surse externe website-ului. Nu prin alte moduri ce ar viola proprietatea intelectua, nu pentru a transfera continutul website-ului catre alte platforme competitoare, nu pentru a salva continutul si al distribui sau orice alta metoda ce ar implica compierea materialelor si distribuirea lor online (prin mesagerie electronica, SMS, chat online, website-uri, platforme) sau offline (copierea pe material fizic, ebooks).

3.6 Toate materialele video, foto, grafice sunt in proprietatea intelectuala a companiei, afiliatilor, partenerilor sau a licentiatorilor de drept. Reproducerea, utilizarea sau ditribuirea materialelor este interiza prin lege si se va face numai daca a fost dat acordul stris al companiei, afiliatilor, pertenerilor sau a licentiatorilor de drept.

3.7 Materialele prezentate in acest website (text, video, foto, grafic) au scop pur informativ, nu reprezinta bazele unei platforme educative. Scopul lor este sa va ofere o baza logica cat mai buna, sa va ajute sa va acomodati cu experienta unui examen si in acelasi timp sa va confere posibilitatea de a va verifica cunostintele deja dobandite.

3.8 Nici unul din teste, materiale video sau text nu o sa va garanteze promovarea examenului sau a examenelor ce urmeaza sa le sustineti. Obligatia va revine in totalitate pentru a va pregati pentru acestea prin mijloace proprii. Compania, afiliatii, partenerii si licentiatorii nu pot fi trasi la raspundere pentru performanta pe care dvs. urmeaza sa o aveti in timpul examenului, pentru faptul ca nu ati promovat examenul sau pentru orice alt incident de acest fel ce nu este in aria de rasponsabilitate a noastra.

3.9 Aveti obligatia sa accesati website-ul doar prin mijloacele agreate (acces din interfata web a unui browser popular de Desktop sau Mobil) si nu o sa incercati sa incarcati website-ul pe alte pagini externe (sub forma de hyperlink), nu o sa publicati continutul grilelor integral sau partial pe alte website-uri, retele de socializare sau aplicatii de chatting, nu o utilizati roboti, virusi, trojani sau orice alt tip de cod malitios, metoda automata malitioasa pentru a intra in posesia continutului site-ului sau pentru a accesa website-ul.

4. Contributii ale utilizatorilor

4.1 Ocazional putem avea sesiuni online cand permitem pentru o perioada scurta de timp utilizatorilor sa incarce in platforma materiale de tip video, text sau foto in vederea oferirii de feedback, ajutarea altor persoane cu rezolvari, semnalarea problemelor sau chiar si grile test. Va trebui in aceasta situatie sa va asigurati ca materialele ce urmeaza sa le publicati (materiale video, foto, text, grafica) sunt sub proprietate intelectuala a dvs. si nu violati legi nationale sau internationale de copyright, ca nu distribuit materiale pirarate, injurii sau expresii ofensatorii si ca limbajul utilizat este unui civilizat.

4.1.1 Materialele uploadate de utilizatori trebuie sa indeplineasca cele mai inalte standarde posibile si sa fie

4.2 Atat noi cat si partenerii sau afiliatii, nu suntem responsabili de materialele ce sunt puse le dispozitie noua de catre utilizatori. Nu suntem responsabili de corectitudinea lor, de modul de formatare cat si de continutul lor. Responsabilitatea continutului ii revine in totalitate utilizatorului ce le uploadeaza.

4.3 Ne rezervam dreptul sa eliminam, blocam sau sa stergem anumite elemente grafice, text, video sau imagini uploadate de utilizatori in platforma ce le consideram a fi non-conforme (ex: materiale obscene, spam, distribuire de materiale piratate sau care violeaza proprietatea intelectuala) .

5. Link-uri externe catre alte pagini

5.1 Daca regasiti pe website link-uri ce va redirectioneaza catre pagini web externe dorim sa va informam ca aceste pagini sunt plasate pentru informarea voastra si ca continutul publicat pe acele pagini nu este in controlul nostru legal. Astfel va sfatuim sa fiti precauti atunci cand accesati pagini web publicate in website-ul reziready.ro, nu ne asumam raspunderea pentru eventualele probleme cu care va puteti confrunta acolo.

5.2 Daca sesizati un link malitios ca este atasat in platforma noastra va rugam sa ne informati cat de rapid puteti pentru a fi eliminat. Contactarea noastra o puteti initia din sectiunea de contact.

5.3 Daca doriti voi sa atasati un link catre noi din proiectul vostru personal sau din social media, aveti dreptul sa faceti acest lucru. Tot ce trebuie sa luati invedere este intentia pentru care doriti sa faceti acest lucru. Cand atasati link-ul ce duce catre pagina noastra web intentia trebuie sa fie una legitima, corecta si care sa nu afecteze imaginea noastra, sa perturbe experienta de utilizare a vizitatorilor, sa profitati de imaginea noastra sau de continut si nu trebuie sa faceti asocierea ca si cum entitatea noastra ar avea o legatura comerciala de top parteneriat cu platforma/profitul dvs. exceptie daca avem clar un contract stabilit in acest sens.

6. Clientul in relatia cu compania

6.1 Clientul este persoana fizica ce a achititionat un pachet de servicii din website.

6.1.1 Odată cu achiziția unui pachet de servicii clientul va deveni în mod automat membru al platformei, fiind atribuit un nume de utilizator și parolă și prin crearea contului clientul utilizator al contului intră într-un contract cu compania.

6.1.2 Incetarea contractului între client și companie se va realiza: 1)odată ce abonamentul a expirat 2)dacă clientului i s-a sistat accesul în platformă

6.2 Clientii pot fi si persoane juridice, insa site-ul nostru este gandit mai mult pentru a oferi aceste servicii persoanelor fizice, insa putem elibera la cerere si factura pe numele unei companii.

6.3 Orice client este obligat sa-si creeze un cont pentru a putea accesa platforma. In cont este salvat atat serviciul achizitionat sau lista de servicii achizitionate cat si alta setari particulare.

6.3.1 Odata creat un cont pe site trebuie sa va asigurati ca: 1) utilizati o parola sigura 2)nu impartasiti datele dumneavoastra de logare cu alte persoane fizice sau juridice 3)nu impartasiti continutul paginilor platformei cu alte persoane fizice sau juridice fara acordul nostru.

6.4 Clientul este de acord si accepta urmatoarele conditii:

  • nu va utiliza metode software (software pentru copiere, roboti, scripturi automatizate, crawlere, extensii de browsere sau alte tehnologii software) sau hardware (telefoane, calculatoare, tablete, laptopuri, servere) pentru a copia, reproduce sau comercializa sub nume propriu informatiile disponibile tn platforma reziready.ro
  • nu va evita sau bloca metodele de securitate implementate pentru accesarea contului de utilizator
  • nu va copia, distribui sau reproduce orice informatie obtinuta de pe urma serviciilor sau produselor noastre
  • nu va viola drepturile la proprietatea intelectuala ale companiei sau ale altor utilizatori, contribuitori ai platformei
  • nu va publica materiale supuse legilor de copyright si nu va distribui materiale software piratate, virusate sau menite sa extraga informatii fara acordul scris al contribuitorului sau al nostru
  • nu va „pune in oglinda” aspectul website-ul si nu va simula functionalitatea sau aspectul website-ului
  • nu va utiliza metode pentru captarea informatiilor, descarca sau trimite mesaje nesolicitate utilizatorilor platformei

7. Accesul in platforma reziready.ro

7.1 Accesul in platforma este posibil doar prin achitarea integrala a unui abonament.

7.2 Accesul in platforma se va realiza doar prin intermediul contului de utilizator si al parolei asociate achizitiei abonamentului dumneavoastra.

7.3 Accesul in platforma poate fi restrictionat in contextul in care se va sesiza activitate frauduloasa, suspecta sau daca contul este accesat de pe mai multe adrese IP din localitati sau tari diferite

7.4 Platforma poate fi accesata doar de pe un singur dispozitiv ce apartine utilizatorului de cont. Accesarea concomitenta a contului de pe mai multe dispozitive nu este permisa si poate duce la blocarea contului.

7.5 Este esential sa va asigurati ca aveti o parola sigura pentru a preveni persoanele rau intentionate sa va acceseze contul.

7.6 Daca primiti email-uri de la noi, acestea vor fi trimise doar de pe adresa email contact@reziready.ro. Alte adresa de email nu sunt in proprietatea companiei, astfel va rugam sa nu transmiteti informatii sensibile pe acestea.

8. Garantii si raspundere limitata

8.1 REAZIREADY SI AFILIATII SAI NU ACORDA NICIO GARANTIE PENTRU PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE, INCLUSIV NICI O GRANTIE CA SERVICIILE VOR FI NEINTERTRUPTE SAU FARA ERORI SI PRESTAREA SERVICIILOR (INCLUSIV CONTINUTUL SI INFORMAȚIILE) SE VA PUNE IN UTILIZARE IN MASURA COMPLETA PERMISA IN CONFORMITATE CU LEGEA APLICABILA IN FORMA PREZENTA SI IN MASURA IN CARE SUNT DISPONIBILE. DE ASEMENEA NU GARANTAM SUB NICIO FORMA CA INFORMATIILE PREZENTE IN MATERIALELE VIDEO/TEXT/IMAGINI DIN WEBSITE SUNT CORECTE.

8.2 PANA IN MASURA COMPLETA PERMISA DE LEGE (SI CU DACA REZIREADY A INTRAT INTR-UN ACORD SCRIS SEPARAT CARE ANULEAZA PREZENTUL CONTRACT), COMPANIA CE REPREZINTA REZIREAZY, INCLUSIV AFILIATII SAI, NU VA FI RESPONSABILI IN CONEXIUNE CU ACEST CONTRACT, PENTRU PROFITURI PIERDUTE , DECLARATII OFENSATORII SAU DEFAMATORII), PIERDEREA DE DATE (DE exemplu, TIMPUL DE REDUCERE SAU PIERDEREA CONTULUI, UTILIZAREA SAU MODIFICARI ALE INFORMATIILOR SAU A CONTINUTULUI) SAU ORICE DAUNE INDIRECTE, INCIDENTALE, CONSECUTIONALE, SPECIALE SAU PUNITIVE.

9. Contracte între utilizator și companie

9.1 Atunci cand o comanda a fost plasata cu succes pe site-ul reziready.ro (adica s-a achizitionat un abonament), clientul intra in mod automat intr-un contract unde clauzele si atribuțiile sunt definite clar in acest document denumit Termeni si Conditii

9.2 Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor clientul se angajeaza sa le citeasca cu atentie. Termenii si Condițiile facand baza definirii relatiei Client / Companie

9.3 Termenii si Conditiile odata acceptate indica acordul total al Clientului si confirma colaborarea Client / Companie fara obiectii.

9.4 Termenii si Conditiile stipulate in acest document pot fi modificati fara notificare, astfel rugam varificarea periodica a paginii pentru a vedea aventualele actualizari.

9.5 Incetarea contractului are loc in momentul in care clientului i-a incetat perioada de abonament sau contul i-a fost suspendat.

9.6 Clientul are dreptul sa se retraga din contract cu 14 (paispezece) zile dupa ce a intrat in posesia contului. Conform OUG nr 34/2014.

10. Facturare/plata produse si servicii

10.1 Vanzatorul are obligatia legala sa furnizeze cumparatorului o factura fiscala ce atensta pretul de achizitie, numarul si denumirea produselor/serviciilor.

10.2 Factura fiscala este transmisa cumparatorului prin intermediul adresai de email furnizate in detaliile comenzii.

10.3 Clientul trebuie sa se asigure ca detaliile de facturare sunt corecte, in momentul efectuarii comenzii.

10.4 Detaliile facturii pot fi modificate in cazul sezizarii unei greseli de catre Client inainte ca statusul comenzi sa fie modificat in „Finalizat”.

10.4.1 Detaliile de facturare pot fi modificate de vanzator in cazul sesizarii unei greseli de stocuri sau pret. Factura finala se va expedia pe email in cazul sesizarii unei greseli.

10.5 Clientul se asigura sa achite integral contravaloarea produselor sau serviciilor adaugate in cosul de cumparaturi. Neachitarea rezulta in nelivrarea produselor sau neinmancarea produselor de catre firma de curierat.

10.6 Emailul automat primit odata ce este plasata comanda cu succes nu reprezinda un document fiscal, nu confirma stocurile, nu confirma preturile.

11.Forta majora

11.1 In cazul in care partile nu isi pot indeplini pe deplin indatoririle contractuale datorita unor evenimente neprevazute, nici una dintre parti nu este responsabila de aceasta.

11.2 Ambele parti au dreptul sa se notifice in momentul producerii unui eveniment de Forta Majora. Dupa notificare, daca la termen de 7 zile nu s-a rezolvat evenimentul intr-un mod favorabil ce permite continuarea contractului, contractul este incetat fara ca partile sa poata pretinda daune.

11.Angajamentul nostru

11.1 Compania se angajeaza sa ofere cea mai buna experienta de utilizare si achizitie.

11.2 Compania se angajeaza sa ofera actualizari periodice ale platformei aducand o mai buna experienta de utilizare si o lista aditionala de produse si servicii.

11.3 Compania se asigura ca va ofera siguranta datelor prin criptarea conexiunii si a datelor transmise catre serverele noastre, insa este responsabilitatea clientului sa se asigure ca utilizeaza o parola sigura si ca nu divulga datele contului altor persoane fizice sau juridice.

11.4 Clientul cat si Ulduman Global SRL se obliga sa respecte termenii si conditiile mentionate in acest document insa aici sunt cateva exceptii:

  • Ulduman Global SRL nu este obligata sa dea explicatii de ce comanda nu a putu fi procesata, datorita naturii neprevazute a evenimentelor ce pot aparea pe parcurs (erori ale procesatoarelor de plati, erori din partea clientului, erori ale paginii web)
  • Ulduman Global SRL nu se obliga sa furnizeze detalii referitoare la statusul comenzii daca nu sunt furnizate informatiile de comanda solicitate de la client
  • Ulduman Global SRL nu se obliga sa ofere notificari referitoare la statusul comenzii dupa plasare, intrucat pot aparea erori nepravazute ce nu mai tin de noi
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel